fbpx
CRYObyBREUM

om cryosauna

Praktiske informationer om Cryoterapi

Her hos CRYObyBREUM går vi meget op i sikkerhed og derfor anvender vi JUKA – den bedst testede cryomaskine på markedet. JUKA cryosauna er både testet sikkerhedsmæssigt og på performance. JUKA anvendes i mere end 65 lande i verden og har været på markedet i mere end 25 år. Cryosaunaen er medicinsk registreret i Sundhedsstyrelsen og bliver i dag anvendt på mange hospitaler. Hos CRYObyBREUM har vi et sundhedsfagligt personale, der kan give professionelle råd og vejledning.

FØRSTE GANG DU PRØVER CRYOSAUANA HOS CRYO BY BREUM

Vi vil altid starte med en introduktion og en samtale, så du føler dig tryg og godt tilpas. Det er en god ide at drikke et glas vand hjemmefra. Har du booket en morgentid, er det en god ide at få lidt morgenmad inden behandlingen.

Det eneste du skal medbringe er dig selv, vi har dejlige nyvaskede morgenkåber og clogs som du får udleveret. I cryosaunaen beholder du dit undertøj på, da det er en tør kulde, så du bliver ikke våd på kroppen.

Hvad er cryosauna/cryoterapi

Det er en behandling, hvor kroppens overflade udsættes for kulde i op til tre minutter. Det er en blød og behagelig kulde, da det er en tør kulde, i modsætning til isbade og vinterbadning som er i vand, hvor du bliver våd på kroppen.

Klinikken har kun sundhedsfagligt personale og på intet tidspunkt er du alene.

Under behandlingen vil vi guide dig igennem, så du er tryg og derved får den bedste behandling.

Cryosauna ved CRYObyBREUM

Kom og oplev cryosauna

Cryosauna bliver i dag benyttet af en lang række forskellige klienter med mange forskellige behov – bl.a. folk med kroniske sygdomme som forskellige former af gigt (f.eks. slidgigt og leddegigt).