fbpx
CRYObyBREUM

OM FEDTFRYSNING

Hvad hjælper fedtfrysning imod?

Øvre/nedre mave

Dansehåndtag

BH-deller​

Inderlår

MORMORARME

DOBBELTHAGE

RIDEBUKSELÅR

MANDE BRYSTER​​

Det er blot nogle af de områder, hvor mange kæmper med genstridige fedtdepoter, der bare ikke vil give slip trods intens sund kost og træning
Måske netop derfor er behandling med fedtfrysning blevet en stor popularitet blandt både kvinder og mænd. Fedtfrysning er en simpel, ikke-kirurgisk behandling, der permanent går ind og fjerner genstridige fedtdepoter.

Selvom du taber dig ved hjælp af f.eks. træning, kost og motion, så har du stadig præcis det samme antal fedtceller, de bliver bare formindsket. Ved en behandling har dine fedtceller stadig samme størrelse, men efter én behandling vil du typisk have op til 25 til 30% færre fedtceller i det behandlede område. Derfor kan du ikke tage på i samme omfang, som du har kunne tidligere, da du har formindsket dine fedtceller.

Inden behandling

Inden vi går i gang med behandlingen, har vi en snak om hvilke områder man ønsker at reducere sine fedtceller og hvor mange påsætninger man skal have påVi tager billeder og mål, så vi til næste behandling kan se forskellen.

Behandlingen

Fedtfrysning foregår med påsætning af frysehåndtag, på det eller de valgt områder vi har aftalt. Det eller de ønskede områder afkøles herefter i alt imellem 15 til 45 minutter. Fedtcellerne i de behandlede områder forsvinder gradvist over en periode på 2 til 8 uger

Hvor mange fedtfrysning behandlinger skal man have?

Resultatet er længerevarende og studier påviser reduktion af fedtet med op til 25 til 30%. Mange opnår effekt efter blot én behandling, men hvis man vil opnå det helt ønskede resultat skal man have 2 – 3 behandlinger på det ønskede område.